Over Jack & Juul

Jack & Juul maakt ouderschap (nóg) leuker

Jack & Juul biedt een schat aan informatie om je te helpen met alle dingen waar je als ouder tegenaan loopt in de nieuwe tijd.

We hebben bij de geboorte van onze kinderen natuurlijk geen handleiding gekregen. Maar ouder zijn vraagt best wat van ons. Het brengt je bij je meest kwetsbare, onzekere én ook donkere kanten in jezelf. Natuurlijk willen we het vooral leuk hebben en het goed doen. Wij geloven dat dit kan als je je laat inspireren en helpen door anderen, want je hoeft het absoluut niet alleen te doen (al vinden we zelf vaak van wel!).

Daarom willen we je met Jack & Juul graag inspireren met ervaring, wijsheid en inspiratie van onze experts om anders tegen dingen aan te kijken of met situaties om te gaan.

De experts van Jack & Juul

De artikelen op de website worden geschreven door experts die graag hun kennis, expertise en ervaring met je delen. Over onderwerpen die jou aanspreken, waar je van wilt leren en graag meer over wilt weten. Wil je meer weten over de expert? Klik dan op de betreffende naam of website onderaan het artikel.

Jack & Juul volgen

Wil je op de hoogte blijven van Jack & Juul? Vul dan onderaan je naam- en e-mailadres is. Je ontvangt dan iedere week de nieuwste artikelen van Jack & Juul in je mailbox!

Je kunt ons volgens op Facebook en Twitter.

Blijf op de hoogte!

Laat je naam- en e-mailadres achter en ontvang iedere week de nieuwste artikelen van Jack & Juul in je mailbox.

Volg Jack & Juul